Doriți să cumpărați un produs din magazinul NEOSCAN SRL, dar vă temeți că vă va afecta bugetul? În magazinul online neoscan.md, puteți obține un împrumut nu numai rapid, ci și în cele mai bune condiții. Prin urmare, vă vom furniza toate informațiile necesare cu privire la condițiile pentru obținerea unui împrumut, precum și vă vom spune despre ce nuanțe ar trebui să vă confruntați.

La NEOSCAN, puteți cumpăra cu credit tot ce aveți nevoie în doar 5 minute.

    Atunci când cumpărați cu credit în magazinul online neoscan.md, nu trebuie să completați nimic, consultanții noștri vor completa toate documentele pentru dvs. și trebuie doar să vă deplasați la birou pentru a semna documentele și a vă primi bunurile.

    Compania noastră lucrează cu diverse companii de credit în care cetățenii țării noastre au cea mai mare încredere, iată principalele:

      • Credit ușor

      • Iute Credit

      • Microinvest

Vrem ca clientul nostru să fie încrezător în alegerea nu numai a unui produs, ci și a unui împrumut. Consultanții noștri vor răspunde întotdeauna la oricare dintre întrebările dvs., astfel încât condițiile să fie cât mai transparente posibil.